Broj porcija: 2
Sastojci
- 6 kašika dresinga "zelena boginja"
- 180 g konzervisane tune
- 4 kriške hleba od kiselog testa
- 1 stabljika celera
- 1 vlašac
- so
- biber
- puter za prženje
Posuđe: činija, spatula, daska za sečenje, nož, tiganj
Tanko isecite celer i ubacite ga u činiju. Tanko isecite vlašac i ubacite ga u činiju. Izvadite tunu i stavite je u činiju. Dodajte dresing "zelena boginja", začinite solju i biberom po ukusu i zatim mešajte da se sjedini.
Zagrejte tiganj na srednje visokoj temperaturi. Dodajte puter. Stavite jedno parče hleba na tiganj i ostavite ga da se prži oko 2 minuta. Dodajte kašikom deo tuna salate. N avrh stavite drugu krišku hleba, dodajte još putera na tiganj i okrenite hleb. Pržite dok ne postane zlatno braon. Sklonite sa vatre i uživajte odmah!
Nakon što ste završili sa svojim #enjoytogether trenutkom, ne morate da se brinete zbog prljavog posuđa. Sa Somatom ćete otkloniti čak i najtežu prljavštinu, poput masnoće i zagorelosti, tako da je vaše posuđe lako perfektno čisto.