Broj porcija: 2
Sastojci
- 2 crvena krompira
- 30 g maslina
- 30 g osušenih paradajza
- 1 mladi luk
- 1 kašika putera
- 50 g čedar sira
- 30 g arugule
- 1 kašika krema od sira
- so
- biber
Posuđe: papir za pečenje, rerna, daska za sečenje, nož
Prethodno zagrejte rernu na 200°C. Prepolovite masline, procedite osušene paradajze i isecite mladi luk, a zatim ostavite sa strane. Probodite krompir viljuškom par puta i stavite ga na papir za pečenje. Pecite približno 40 minuta ili dok ne postane mekan.
Izvadite krompir iz rerne i napravite prorez na vrhu svakog. Premažite svaki krompir puterom, izmešajte viljuškom, dodajte čedar sir i izmešajte ponovo.
Začinite po potrebi solju i biberom. Prelijte maslinama, osušenim paradajzom, isečenim mladim lukom i kremom od sira i pospite trunčicu mladog luka na vrh. Uživajte!
Nakon što ste završili sa svojim #enjoytogether trenutkom, ne morate da se brinete zbog prljavog posuđa. Sa Somatom ćete otkloniti čak i najtežu prljavštinu, poput masnoće i zagorelosti, tako da je vaše posuđe lako perfektno čisto.