Broj porcija: 4
Sastojci
- 450 g zelenog asparagusa
- 200 g jagoda
- 80 g spanaća
- 30 g pistaća
- 100 g fete
- 2 kašike maslinovog ulja
- 1 kašika balzamiko sirća
- so
- biber
- maslinovo ulje za prženje
Posuđe: daska za sečenje, nož, veliki tiganj, kutlača, tegla
Isecite drvene krajeve asparagusa i isecite na delove pod uglom (otprilike parčiće od 1 cm). Isecite jagode na četvrtine.
Zagrejte maslinovo ulje u velikom tiganju i dodajte asparagus na umerenoj toploti na otprilike 8 - 10 minuta. Začinite solju i biberom.
Ubacite spanać, asparagus, jagode i izmvrljenu fetu u činiju. Prelijte sirćetom i mrvicom pistaća.
Nakon što ste završili sa svojim #enjoytogether trenutkom, ne morate da se brinete zbog prljavog posuđa. Sa Somatom ćete otkloniti čak i najtežu prljavštinu, poput masnoće i zagorelosti, tako da je vaše posuđe lako perfektno čisto.